/* Player */
Farmacistul tau

 

<-Inapoi la Preparate

 

Despre VINUL TERAPEUTIC cu Saschiu


Ce este VINUL TERAPEUTIC cu Saschiu?

Preparat farmaceutic obţinut din vin roşu natural şi saschiu

Terapie complementară cu vin de saschiusaschiu Terapiile complementare se folosesc alături de tratamentele alopate recomandate de medicii curanţi.
Acestea fac parte din grupul terapiilor integrative atât ca tratamente de prevenţie cât şi curative.

Boala coronariană – datorită efectului vasodilatator al vincaminei.
Hipertensiunea arterială – Acțiunea se datorează rezerpinei care a fost printre primii alcaloizi vegetali folosiți în scăderea tensiunii arteriale. Ca prevenție, la cei ce sunt predispuși la hipertensiune sau în hipertensiunea ușoară (stadiul 1) tratamentul cu preparate din saschiu este suficient. Pentru hipertensiunea arterială moderată (stadiul 2) și severă (stadiul 3) se folosește ca terapie complementară alături de medicația alopată recomandată de medicii curanți de specialitate..
Bolile vaselor periferice – varice, flebite, hemoroizi, fragilitate capilară.
Tratamentul intern se completează cu aplicații locale cu o cremă pentru varice sau afecțiuni vasculare preparate la farmacia Faltis
Afectiuni ale urechii interne – sindrom Meniere care se manifestă prin vertij (ameteli), tinitus (țiuituri), acufene (zgomote).
Revigorant al sistemului nervos central. – Preparatele din saschiu sunt recoamdate în oboseală provocată de munca intelectuală intensă (surmenajul intelectual), viața cotidiană stresantă sau alte activități epuizante.
Boli degenerative – demență senilă , boala Alzheimer, ateroscleroză.
Distonii neurovegetative – ce se manifestă prin cefalee, migrene, stări de agitație.
Citostatic – Prin conținutul în vincristină și vinblastină, saschiul este recomandat ca terapie complementară în leucemie sau limfoamele maligne.
Tulburari de vedere – datorate unei insuficiențe circulatorii la nivelul ochiului.
Ca metodă integrativă de sănătate, vinul de saschiu sau oricare alt preparat farmaceutic obținut din saschiu ar trebui să facă parte din tabietul zilnic al vârstnicului sănătos sau bolnav.

Mod de administrare


Doza uzuală recomandată este de 2-3 linguri/zi după masă. Se poate îndulci cu zahăr sau mierePret: 15 lei - 500ml

 

 

"Farmacistul Bobaru - farmacistul tău şi al familiei tale"

 

 

 

 

<-Inapoi la Preparate